Djurportal – Hundar till salu 

Är du en av alla tusentals svenskar som under pandemin blev intresserad utav att skaffa en hund? Även om restriktionerna nu har lyft och livet sakta men säkert börjar återgå till det normala så är det fortfarande många som fortfarande längtar efter en ny fyrbent familjemedlem.  

Samtidigt så har den enorma efterfrågan under pandemin gjort att utbudet mer eller mindre har blivit helt strypt och idag så har många kennels och uppfödare väntetider som ofta sträcker sig över ett år. Men detta kan göra det väldigt svårt att skaffa en hund då man vill kunna vara tillgänglig och själv diktera när hunden ska flytta in. Som tur är så finns det idag en lösning. På djurportal.se så kan man hitta hundar till salu, antingen valpkullar som letar efter nya hem eller vuxna hundar som behöver omplaceras.  

Att köpa en hund som behöver ett nytt hem  

Hundar är verkligen så mycket mer än bara ett djur. Dessa fyrbenta och älskvärda individer blir snabbt en del av familjen, någonting som gör det allt mer sorgligt när en hund behöver hitta ett nytt hem på grund utav att det inte fungerar i deras nuvarande situation.  

Anledningarna till att en hund behöver ett nytt hem är varierande. Det kan röra sig om att en i familjen har utvecklat en pälsallergi, eller att någons boendesituation har förändrats. Om så är fallet så kan de nuvarande ägarna ofta tvingas till att göra sig av med hunden, hur mycket det än smärtar.  

Om så är fallet så kan djurportal.se hjälpa familjen säkerställa att hunden går till ett tryggt hem, samtidigt som du hjälper en hund få en fin och bra fortsättning på livet.  

Det finns även hundvalpar att hitta på djurportal.se  

Men det är inte bara vuxna hundar som letar efter nya hem som går att hitta på djurportal.se. Man kan även hitta en hel del olika valpkullar som letar efter nya hem på sidan. Många uppfödare lägger nämligen upp sina tillgängliga kullar på hemsidan tillsammans med sina egna informationskanaler. På så sätt så kan djurportal.se agera som en samlingsplats med gott om olika valpkullar för dig att leta dig igenom.  

Att använda sig av djurportal.se  

Djurportal.se är en modern sida som är enkel och smidig att använda sig utav. Den påminner om andra marknadsplatser online, men är väldigt enkel att navigera sig igenom. Här kan man antingen leta bland alla de hundar som finns till salu eller söka efter en specifik ras. Om den rasen man är intresserad utav inte finns tillgänglig för tillfället så har man två val som kan göra att man hittar sin nya familjemedlem lite snabbare.  

Det första är att sätta upp en sökannons efter en specifik ras. Du kan sedan bli kontaktad av människor som är intresserade utav att sälja sin hund eller valp. Men du kan också sätta upp någonting som kallas för en sällskapsdjursagent. Det här är en profil där du får fylla i information kring dig själv och vad du letar efter. Du blir sedan notifierad när en hund som passar in på dina preferenser finns tillgänglig.