Enkla recept som du kan göra på under 30 minuter

Middagstider kan vara stressande, especiallt om du arbetar och har barn att hålla reda pa hemma. Att behöva passa in en timmes middag i en hektisk dag är inte lätt. Därför presenterar vi här några enkla recept som du kan göra på under 30 minuter – perfekt för den stressade personen!

Recept som du kan göra på under 30 minuter

Klar til nyttig mat? – Spaghetti med tomatsås: Denna klassiska maträtt är hälsosam och kan göras på mindre än 30 minuter. Allt du behöver är spaghetti, tomatsås och parmesanost.

kyckling

– Kycklingröra: en hälsosam och välsmakande måltid som kan göras på mindre än 15 minuter. Allt du behöver är kyckling, grönsaker och sojasås.

– Grillad kyckling med grönsaker: En hälsosam och enkel måltid som kan göras på nolltid. Det är bara att grilla lite kyckling och grönsaker, så är du redo!

Lax med allt

– Lax med ris och grönsaker: en hälsosam och mättande måltid som kan göras på mindre än 30 minuter. Allt du behöver är lax, ris, grönsaker och olivolja.

– Lax med ris och broccoli: En hälsosam och god måltid som kan stå på bordet på mindre än 30 minuter. Allt du behöver är lax, ris, broccoli och lite citronsaft.

På mindre än 20 minuter

– Sauterade räkor med vitlök och grönsaker: en hälsosam och god måltid som kan göras på mindre än 20 minuter. Allt du behöver är räkor, vitlök, grönsaker och olivolja.

Börja laga mat!

Så där har du det, tre hälsosamma och enkla recept som du kan göra på mindre än 30 minuter! Vad väntar du på? Börja laga mat!

Så nästa gång du känner dig stressad över vad du ska göra till middag, kom ihåg dessa snabba och enkla recept. Du kommer att få en hälsosam måltid på bordet på nolltid!