Ha en underbar semester med barnen

I och med att pandemin sakta men säkert har börjat släppa sitt grepp kring världen så är det också många länder som har börjat öppna upp sina gränser för turism igen. Samtidigt så håller flygbranschen på att återhämta sig, och det finns gott om billiga flygbiljetter att hitta.

Att resa är helt fantastiskt. Man får se nya platser, uppleva annorlunda kulturer, och träffa människor som man aldrig hade träffat förut. Att resa med barnen och visa dem helt nya delar av världen är väldigt belönande och skapar minnen för livet. Det finns gott om billiga flygbiljetter i pandemins fotspår, och nu är en perfekt tid att boka för att ta vara på detta. 

Resor med lite mindre barn  

Om du har barn som är lite mindre så kan det vara perfekt att åka på en sol och badsemester. Genom att bo på ett hotell så behöver ni inte oroa er för att fixa med mat eller liknande utan kan fokusera på att slappna av. Vissa hotell erbjuder även barnklubbar, vilket kan ge lite värdefull ensamtid vid poolkanten.  

London är det perfekta resmålet för en weekend  

När barnen börjar bli lite äldre är det vanligt att man blir sugen på att åka till någon av de större europeiska städerna i stället för på sol och badsemester. Om så är fallet för dig så kan London vara ett perfekt alternativ.   

Det är enkelt att ta sig till staden och flygbiljetter till London tenderar att vara väldigt rimligt prissatta. Flygresan tar runt två timmar och det är sedan enkelt att ta sig in till staden, antingen med tåg eller i någon av Londons ikoniska svarta taxis.  

Väl framme i London så finns det en stor mängd aktiviteter som passar bra att göra med barn. Det enorma pariserhjulet, London Eye, är en häftig upplevelse för stora och små och bjuder på spektakulära vyer över staden. Kombinera detta med ett besök på Madame Tussuades för att se på de kusliga vaxdockorna eller gå och vinka till drottningen vid Buckingham Palace.  Att ta med sig barnen till London är också ett utmärkt sätt att ge dem praktisk erfarenhet av engelska.